Je ziet er slanker uit in deze broek | mode meid

2021-12-14 17:27:08 By : Mr. Tommy Green

Ben je fanatiek van de home workouts of heb je al veel diëten geprobeerd om je benen slanker te krijgen? Hou op. Het enige wat je nodig hebt is de juiste broek.

Broeken die je benen slanker doen lijken. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk! En hoewel je natuurlijk moet blijven bewegen en gezond moet blijven eten - niet om af te vallen maar om fit te blijven - kun je de natuur toch een beetje helpen door de juiste kleding te kiezen. Wij hebben de vier beste opties voor je op een rijtje gezet. Profiteer er vooral van.

Een verticale streep op je broek laat je langer lijken en daardoor lijk je slanker. De horizontale streep doet het tegenovergestelde, dus als je er slanker uit wilt zien, sla deze dan over. 

Deck Ultra High Wijde Pijpen Broek - Groen - Dames

Midge Bootcut Jeans - Donkerblauw - Dames

GSRR Eve 3D mid-jeans met wijde pijpen - Zwart - Dames

Legging van imitatieleer met gestikte details

Kop van Joe | Le Balloon

Amy superslanke jeans met hoge taille en stretch

Onderlichaam slimfit legging van 120 denier

Uitlopende broeken laten je benen er ook slanker uitzien. Zeker als het lang genoeg is om over je schoenen te vallen. Kies voor het ultieme effect een broek die nog wat langer is, want dan kun je er een paar grote hakken onder verstoppen. 

Begin je de truc al te snappen? Je benen lijken automatisch slanker als ze er ook langer uitzien. Een broek met hoge taille heeft hetzelfde effect. Kun je je voorstellen wat er gebeurt als je kiest voor een broek met een hoge taille en uitlopende pijpen en verticale strepen. Hallo lange, slanke benen.

Deck Ultra High Wijde Pijpen Broek - Groen - Dames

Een enkele streep aan de zijkant verdeelt het kleurblok in verschillende delen, waardoor je benen slanker lijken. Daarnaast heeft het ook een verlengend effect en je raadt het al: daardoor lijken je benen ook slanker.

Deze lentejurk past perfect bij jouw stijl

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook 3x sandaaltrends voor hele blije voeten Mode Lees ook Wijde maxi-jurken voor de lente Mode Lees ook Help! Deze items laten je er ouder uitzien. Mode Lees ook Gekleurde sneakers om vrolijk van te worden Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

3x sandaaltrends voor hele blije voeten

Wijde maxi-jurken voor de lente

Helpen! Deze items laten je er ouder uitzien

Gekleurde sneakers om blij van te worden

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.